Over ons

Freek Gerris Stagesupport is in 1998 opgericht door Freek Gerris.
Na jaren in een semi professionele band gespeeld te hebben besloot hij na afronding van zijn studie Technische Bedrijfskunde, dat het op het gebied van de verzorging van geluid en lichttechniek ook anders en beter kon. Het juist inzetten van techniek als versterkend middel, niet als doel op zich…
Vanuit deze drive is FGS ontstaan.

FGS verzorgt uitversterking en belichting voor live bands, omroepsystemen voor bedrijven en evenementen en compleet geluid en licht voor festivals (podium-, zaal- en terrein)… tijdelijk of vast.

Want wat u ook presenteert,…artiest, bedrijf of nieuw produkt, alles heeft te maken met duidelijkheid en een passende uitstraling.

De technici van FGS leveren maatwerk en werken servicegericht:
We gaan graag met u in gesprek voor een goede voorbereiding en verloop van uw evenement en de diverse mogelijkheden binnen úw budget.

Omdat een evenement alleen echt kan slagen wanneer alle losse elementen elkaar tot een groot geheel versterken, kijken wij niet alléén naar de benodigde faciliteiten op het gebied van geluid en licht, maar houden we ook rekening met o.a.:
– de locatie (b.v. beschikbare ruimte, beschikbaarheid van de locatie);
– technische benodigdheden voor andere toeleveranciers (b.v. stroomvoorziening voor catering en attracties);
– optimale routing van het evenement (b.v. waar het podium, waar het produkt, waar het buffet, laden en lossen);
– extra mogelijkheden bij gebruik van decoraties en decorateurs.

Met onze partner Van de Ven Boekingen en Produkties kunnen we eveneens bemiddelen in artiesten, passend entertainment en podia.